Design:
Internetseiten Guben

Tworzenie stron Krakw

Protectia datelor personale

POLITICA DE SECURITATE

A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER SPECIAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice www.CadouIeftin.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Reguli de utilizare acceptabila a bazei de date:

Accesul la baza de date se va realiza printr-o parola securizata, ce se va schimba periodic, accesul la aceasta parola il vor avea doar personele autorizate, documentele printate ce contin date ale persoanelor aflate in baza de date se vor inchide cu cheie la care vor avea acces doar persoanele autorizate.

  1. Utilizarea bazei de date se face numai in interes de serviciu. 
  2. Utilizatorii, prin actiunile lor, nu trebuie sa incerce sa compromita protectia sistemelor informatice si de comunicatii si nu trebuie sa desfasoare, deliberat sau accidental, actiuni care pot afecta confidentialitatea, integritatea si disponibilitatea informatiilor de orice tip in cadrul bazei de date a www.CadouIeftin.ro
  3. Utilizatorii nu trebuie sa incerce sa obtina acces la date sau programe din sistem pentru care nu au autorizatie sau consimtamant explicit. 
  4. Utilizatorii nu trebuie sa divulge nimanui parola de acces. 
  5. Utilizatorii nu trebuie sa divulge sau sa instraineze nume de cont-uri, parole, Numere de Identificare Personala (PIN-uri),  dispozitive si/sau informatii similare utilizate in scopuri de autorizare si identificare. 
  6. Utilizatorii nu trebuie sa faca copii neautorizate sau sa distribuie materiale protejate prin legile privind proprietatea intelectuala (copyright). 
  7. Baza de date a www.CadouIeftin.ro nu trebuie folosita pentru beneficiul personal.